Влада Чорноморська повернулася до питання будівництва притулку для тварин

09 апреля 10:17 908 0
Влада Чорноморська повернулася до питання будівництва притулку для тварин
Місто

8 квітня в Чорноморську пройшла зустріч міського голови, волонтерів, юристів і начальника МУ ЖКГ з приводу будівництва притулку для бездомних тварин.

За основу взяли проект притулку тимчасового утримання бродячих тварин, який в 2018 році представив Валерій Хмельнюк.

Карантинний майданчик планували розмістити на виїзді з Чорноморська, в районі ЗАТ «Чорноморський завод автомобільних агрегатів» ( «Квант»).

За словами начальника МУЖКГ Сергія Мизи, проект все ще потребує доопрацювання. Фінансування для такого дорогого об'єкта, як і планувалося раніше, будуть залучати за рахунок грантів, пожертвувань, співфінансування тощо

"Звичайно, будуватися притулок може тільки поетапно, в міру фінансування. Для залучення додаткових коштів на утримання притулку на його території можливе надання комерційних послуг: проектом передбачені веткліника, колумбарій, приміщення для перетримки тварин, зоомагазин", - повідомив Сергій Миза.

Притулок розрахований на 187 собак, передбачена альтанка (13,7 кв.м) і зимове приміщення (40 кв.м) для утримання котів. У притулку також буде приймальне відділення, вольєри, в тому числі теплі післяопераційні, приміщення для кішок, кухня, приміщення для волонтерів, пожежна водойма, гараж, мийка для спецмашин, крематорій, а також карантинний майданчик.

Штат притулку, за словами кінолога і голови громадської організації "Life of animals" Владислава Шиндрика, повинен налічувати 42 людини, не враховуючи волонтерів.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно