У Чорноморську знову знімають кіно

13 июля 12:17 1294 0
У Чорноморську знову знімають кіно
Місто

У Чорноморську проходять зйомки повнометражного художнього фільму. Для роботи знімальної групи задіяні локації ІСРЗ і поромної переправи. Про це повідомила прес-секретар ІСРЗ Тіна Шишканова, яка невпинно розповідає про наше місто, запрошуючи сюди відомих і неординарних людей з усього світу

Як розповів продюсер Євген Матвієнко, серіал з робочою назвою "Океан у вогні" знімають для ізраїльської релігійної жіночої громади і у відкритому показі його не буде. Це історія молодої дівчини, яка потрапляє до рук заможної жінки. Всі зйомки проходять на судні, яке "йде" з Одеси в Нью-Йорк. У фільмі грають лише жінки.

Зйомки проводить Міжнародний виробничий будинок LACO FILMS, що базується в Тель-Авіві і Києві, спільно з київською компанією «Тріфілмз» під керівництвом режисера Алекса Осмоловського. А головною локацією в нашому місті став величезний автомобільно-залізнично-пасажирський пором «Грейфсвальд», фото з якого знімальна група розмістила на своїй сторінці в Інстаграм.

Чорноморськ досить часто стає локацією для зйомок кінофільмів, музичних кліпів і телепередач, які викликають непідробний інтерес місцевих жителів і гостей міста. Адже завжди приємно помічати знайомі місця на екрані під улюблену музику або захоплюючі події чергового серіалу.

Фото Тіна Шишканова

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно