У Чорноморську відкрили перше квіткове ательє

12 февраля 07:05 859 0
У Чорноморську відкрили перше квіткове ательє
Місто

Атласні стрічки і фірмові коробки для квітів: в Чорноморську відкрилося перше професійне ательє флористики. На адресою 1 Мая навпроти Молодіжного парку ряд пекарень і аптек тепер розбавлять аромати тюльпанів і хризантем.

"Тут не робитимуть букетів з целофановою обгорткою і паперовими стрічками", - описала господиня ательє Алла Славська одним реченням свій бізнес.

Алла вже 15 років років займається флористикою, оформленням весіль і різних заходів, володіє власним тепличним господарством.

"Професійну флористику можна помітити навіть у догляді за квітами. Це спеціалізовані засоби, які подовжують життя квітам, і правильні умови зберігання. У нас є холодильна камера, де стабільно підтримується температура 6 градусів. Адже квіти чутливі до вітру і перепадів температури. Ну і естетика відіграє важливу роль", - вважає Алла Славська.

Незважаючи на естетику, ціни в ательє такі ж, як і в інших квіткових магазинах міста. А на деякі позиції навіть дешевше, завдяки прямим поставкам з Голландії, а не закупівлям у перекупників.

Так популярні в будь-який сезон троянди коштують від 30 гривень. А вісники весни - тюльпани - 20-25 гривень.

Радує і наявність послуги доставки квітів. Якщо ви не в місті або хочете зробити сюрприз дорогій вам людині, флористи зберуть букет і відправлять за потрібною адресою.

Асортимент в магазині великий: від екзотики до класики, від зрізаних квітів до кактусів в вазонах. На замовлення роблять навіть їстівні букети.

Графік роботи ательє з 7 ранку до 9 вечора.

"До 8 ранку батьки відводять дітей до школи. Тому ми працюємо з сьомої, адже іноді потрібно привітати колегу на роботі з ранку, або кохану людину, тільки-но вона прокинеться. В майбутньому ми хочемо перейти на цілодобовий режим роботи ", - розповіла Славська.

В ательє планують проводити і майстер-класи. "У новорічний період це будуть різдвяні вінки і композиції зі свічками", - поділилася планами флорист. - А найближчий майстер-клас буде присвячений пересадці квітів в горщиках.

Перший інформаційний портал вітає нашого квіткового майстра з відкриттям ательє, а всім чорноморцям хочемо побажати яскравих фарб і приємних квіткових сюрпризів

Адреса: вулиця 1 Травня, 11 ж

Графік роботи: 7:00 -21: 00

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно