Квітковий настрій: що, де і за якою ціною до 8 березня

05 марта 10:03 1302 0
Квітковий настрій: що, де і за якою ціною до 8 березня
Місто

Справжня весняна погода за вікном якнайкраще нагадує про перше весняне жіноче свято, головним атрибутом якого, звичайно ж, є квіти. Журналісти Першого інформаційного пройшлися по весняному Чорноморську, поспілкувалися з квіткових справ майстрами і готові розповісти своїм читачам, які квіти, де і, головне, за скільки можна придбати в передсвяткові дні.

8 березня цього року випадає на неділю, а отже вже 6 березня чорноморці масово скуповуватимуть квіти, щоб привітати своїх колег, вчителів і вихователів. Флористи обіцяють, що ціни вищими не стануть. Виняток - довгі голландські троянди, які незмінно підвищуються в ціні до цього дня. А оскільки чимало чоловіків віддають перевагу класиці жанру, то повідомляємо, що ціна на троянди різних сортів і розмірів буде коливатися від 40 до 90 гривень за штучку. Гілочка кущової троянди з декількома маленькими квітками обійдеться в 60 гривень, а гілочка еустоми - 50.

Однак головним символом 8 березня всі ж залишаються весняні квіти.

Тюльпани незмінно радують своїх шанувальників великою кількістю форм і забарвлень. Саме від цього і залежить їх ціна - від 25 до 30 гривень за штучку. Це хіт продажів, нехай і не оригінальний, але улюблений жінками весняний букет. Не бійтеся кольору - попросіть продавця скласти вам букет з квітів різних відтінків і сортів. І відмовтеся від целофанового пакета-упаковки! Навіть просто перев'язані стрічкою квіти будуть виглядати набагато гармонійніше і привабливіше

Білі і сині іриси відмінно доповнять композицію з тюльпанів і обійдуться по 20 гривень за штучку. Вони ідеально поєднуються з жовтими тюльпанами, які, якщо вірити східним мудрецям, ознака не розлуки (як наспівувала нам Наташа Корольова), а багатства і дружби

Фрезія - мабуть, найароматніша березнева квітка. Вона відмінно виглядає в квіткових композиціях, але підійде і для невеликого ніжного букетика. Коштує гілочка фрезії 25 гривень.

Безумовно, порадують любительок живих квітів цибулинні нарциси, гіацинти і крокуси, які можна буде висадити біля будинку і насолоджуватися їх красою і ароматом щороку. Але навіть якщо своєї клумби під вікном у вашої дами немає - не засмучуйтеся, ці квіти все одно принесуть радість і викличуть посмішку, повірте. Невеликі горщики продають по 70 гривень.

Щоб порадувати винуватиць торжества квітковими композиціями в дерев'яних скриньках, кошиках або стильних коробках, доведеться викласти не менше 300 гривень. Однак такі букети залишаються свіжими набагато довше і кожен з них не схожий на інший.

Цілодобово буде працювати в ці дні квіткове ательє Алли Славської. Тут робота вже йде повним ходом. Щоб подарувати незвичайний букет, краще зробити замовлення заздалегідь. Однак квіткових запасів і умілих рук флористів вистачить на букети для всіх. До речі, якщо ви хочете додати в ваш букет родзинку у вигляді незвичайних і навіть екзотичних квітів - тут вам в цьому з радістю допоможуть

У п'ятницю, 6 березня, в місті відкриються традиційні квіткові базарчики - навколо фонтану біля вже колишнього кінотеатру "Нептун" та біля Палацу спорту "Юність", проте ціни на них навряд чи будуть відрізнятися від традиційних точок продажу квітів.

Талановитими чорноморцями давно доведено, що букети бувають не лише з квітів. Яскраві композиції з повітряних кульок, пряникові букети, букети з фруктів і солодощів - поспішайте здивувати і порадувати тих, хто вам дорогий.

Ну а Перший інформаційний бажає вам яскравого весняного настрою. Даруйте квіти! Даруйте усмішки! І будьте щасливі!

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно