У Чорноморську пройшов суботник з ініціативи, але без участі депутата

13 июля 09:46 441 0
У Чорноморську пройшов суботник з ініціативи, але без участі депутата
Місто

У п'ятницю на пустирі за школою №6, який чималими зусиллями жителі Чорноморська захистили від чергового будівництва, майже відбувся суботник з благоустрою території. Справа в тому, що однією з підстав, коли міська влада пішла на поступки городянам, а не будівельній компанії, стало урочиста обіцянка упорядковувати зелену зону, поки не буде змінено її цільове призначення і вона не відійде під баланс комунальних структур міста.

Депутат міської ради Володимир Ковальчук, в чий округ частково входить даний пустир, проявив ініціативу і запросив активістів з довколишніх будинків на прибирання, пообіцявши організувати воду для поливу насаджень і мішки для збирання сміття. Люди, які і без всяких суботників потроху приводять в порядок територію, з ентузіазмом запрошення прийняли.

Однак в призначений термін ні депутата Ковальчука, ні його довірених осіб з водою на місці не було, додзвонитися йому було неможливо, і сусіди вже за традицією своїми силами прибрали сміття і полили дерева.

Перший інформаційний порталу вдалося зв'язатися з Володимиром Ковальчуком і дізнатися, чому він фактично "підставив" місцевих жителів. Причина виявилася поважною і урочистою.

«Того вечора ми з сім'єю забирали з пологового будинку мого онука, приємні клопоти, радість, і в метушні я забув подзвонити, попередити, що у мене приїхати не вийде. Ну да, вийшло негарно, визнаю», - зазначив депутат.

При цьому він від щирого серця подякував активістам, які регулярно займаються озелененням і прибиранням пустиря, поки той буквально знаходиться в «підвішеному стані».

«Я теж активно беру участь в перетворенні цієї ділянки, мені неприємно, що такий перспективний сквер для людей фактично в центрі міста знаходиться в таком стані. Але зараз дуже важко виділити воду, забезпечити покіс трави, адже це бюджетом не передбачено. Проте це питання у мене постійно на порядку денному, і я регулярно звертаюся до комунальних служб за посильною допомогою», - зазначає політик.

Ковальчук пообіцяв, що і далі продовжитиме боротися за долю скверу, поки не вдасться перемогти бюрократію, і радо запросив жителів Чорноморська до участі у благоустрої!

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно