У Чорноморську пройшов перший суботник з мером

07 ноября 02:08 800 0
У Чорноморську пройшов перший суботник з мером
Місто

Сьогодні, 7 листопада, на схилах над центральним пляжем в Чорноморську пройшов суботник, організований новообраним мером Василем Гуляєвим і його командою "За майбутнє". До участі до висадки 50-ти саджанців сосен були запрошені всі діючі депутати XI скликання.

І дійсно представники різних політичних сил відгукнулися на запрошення колег, незважаючи на локальні розбіжності в ідеології і програмі.

"Нас всіх об'єднує любов до нашого Чорноморська, і, сподіваюся, що це знакова подія стане початком спільної роботи всіх фракцій і мера", - зауважили учасники процесу.

Дерева були закуплені за рахунок підприємців, тому, за словами міського голови, "жодної копійки з бюджету" на цей суботник витрачено не було.

"Кожна сосна висаджується зі спеціальною бирочкою, де написано ім'я політика, що її посадив. Дерево закріплюється за ним, і я сподіваюся, що протягом, як мінімум, своєї каденції депутати будуть приходити, поливати дерево і дивитися за його станом ", - наголосив Гуляєв.

Участі в цьому дійстві не брали лише представники партій "Довіряй ділам", "Розумна сила" і найбільш відомі члени фракції "ОПЗЖ". Деякі послалися на зайнятість, інші вказали на те, що робота депутата і співробітників комунальних служб не тотожна, а значить, акція спрямована на зайвий піар і саморекламу.

"Дійсно, виборна гонка позаду, і багато хто чекає від обранців громади чітких, виважених і мудрих рішень. А сосни нехай висаджують співробітники КП "Зеленгосп" за гідну оплату", - коментують публікації в соцмережах самі чорноморці.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно