У Чорноморську оберуть найкреативніші образи у вишиванках - долучайтесь!

12 мая 01:15 357 0
У Чорноморську оберуть найкреативніші образи у вишиванках - долучайтесь!
Місто

До Дня вишиванки, який цього року відзначають 16 травня, в Чорноморську пропонують взяти участь у чудовому конкурсі на найкреативніший фото- чи відеоконтент.

Зазвичай цього дня фото у вишиванках заповнюють всі соцмережі, тому організатори конкурсу пропонують учасникам привнести в свої світлини та рілзи трохи сенсу та розповісти, чому українська вишиванка - це вагома складова нашої ідентичності як нації.

Отже, умови конкурсу:

  • Подати фото відео через гугл-форму
  • Фото та відео повинні мати високу якість, образ має нести ідею/повідомлення щодо важливості вишиванки як складової української ідентичності.
  • Дедлайн подачі робіт до 23:00 15 травня.
  • Приймаються по 1 роботі від кожного конкурсанта.
  • Контент, який передбачено для дітей від 3 років (світлі, позитивні образи, без контенту, який може бути неприйнятним для дітей).
  • У відео не може бути використана російськомовна музика та інші наративи. ️

Кожна робота конкурсантів буде розміщена на сторінці CHODVIZH в Інстаграм та відкрита для голосування. Переможець має отримати найбільше лайків під своїм дописом. Буде обрано 2-3 фотообрази та 2-3 відеообрази, які отримають призи від партнерів. А це і смаколики, і фотосесія, і бьюті-процедури, і навіть тату

Тож подумайте, що означає вишиванка саме для вас - і розкажіть про це своєму місту.

А якщо не наважитесь взяти участь у конкурсі, сміливо публікуйте свої світлини в соцмережах та позначайте Перший інформаційний портал - і тоді ми теж розповімо про вас всьому Чорноморську

Читайте нас в Twitter та Telegram, підписуйтесь на сторінку в Instagram та дізнавайтесь новини першими

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно