"Перемога і пандемія": 9 травня в Чорноморську пройде без масових заходів

04 мая 09:39 472 0
"Перемога і пандемія": 9 травня в Чорноморську пройде без масових заходів
Місто

Жителі Чорноморська продовжують відзначати весняні свята в умовах карантину та домашньої ізоляції. Наступним стане 75-річна річниця Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яку за традицією українці вшановують 9 травня. Чорноморська міська рада скасувала всі гучні гуляння на території Приморського парку біля Обеліска слави, і закликає городян вшанувати переможців вдома і запалити свічку пам'яті на вікнах своїх домівок.

За щорічною традицією небайдужі жителі Чорноморська вже прибрали прилеглу до Обеліска слави територію. 3 травня тут перекопали клумби, очистивши їх від бур'янів, прибрали сміття.

Фото зі сторінки Юрія Крука

"Це наш невеликий внесок, щоб ветерани знали, що, незважаючи на карантин, ми пам'ятаємо, цінуємо і шануємо їх заслуги заради мирного неба над Чорноморськом. Я впевнена, якби не обмеження в зв'язку з коронавірусом, нас би прийшло набагато більше", - розповіла одна з учасниць прибирання.

Нагадаємо, що в Україні продовжує діяти закон про заборону георгіївських стрічок, які символізують нову війну, яка триває досі на Донбасі. За носіння оранжево-чорної тасьми порушник може піддатися адміністративному штрафу згідно зі ст. 1 733 КУпАП.

Перший інформаційний портал впевнений, що жителі Чорноморська з гідністю проведуть і цей великий пам'ятний день, не порушивши постанови Кабміну і не наражаючи на небезпеку себе та своїх близьких. Давайте краще 9 травня разом з сім'єю подивимося військові фільми, документальні передачі, щоб перейнятися тією ціною, що заплатили наші дідусі і бабусі.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно