День перемоги над нацизмом: анонс святкових заходів в Чорноморську

05 мая 10:26 1003 0
День перемоги над нацизмом: анонс святкових заходів в Чорноморську
Анонси та оголошення

Наближення головного свята травня - Дня великої перемоги над нацизмом - відчувається по всьому світу, і Чорноморськ не є винятком. До цієї пам'ятної дати для жителів міста приготували ряд традиційних заходів, які дозволять вшанувати ветеранів та оцінити важливість патріотизму вже в нинішньому поколінні.

Вже від завтра, 5-6 травня, в дитячій бібліотеці на Парковій, 8 пройде кілька книжкових виставок з розповідями про війну і спогадами тих років. Протягом двох днів маленькі чорноморці зможуть простою мовою дізнатися більше про події, які багато в чому визначили наш сучасний світ, а о 14:00 6 травня пройде «година вшанування пам'яті за тими, хто вчинив подвиг».

У п'ятницю, 7 травня, в центральній бібліотеці Чорноморська і всіх бібліотеках довколишніх сіл також пройдуть тематичні виставки літератури.

Сам День перемоги 9 травня розпочнеться о 10:00 біля Обеліска слави. Тут чорноморці разом зберуться на мітинг з промовистою назвою «Тих днів слава не змовкне». Міська влада і всі бажаючі покладуть до меморіалу квіти, пом'януть героїв Другої Світової війни хвилиною пам'яті біля вічного вогню ... У цей же час мітинги пам'яті пройдуть біля пам'ятників в Олександрівці, Малодолинському і Бурлачій Балці

У зв'язку з непростою епідеміологічною ситуацією в нашій області масового концерту з солдатською кашею і салютом не буде. Але творчі колективи Палацу культури готують свої номери, які можна буде подивитись онлайн на сторінці міського відділу культури в соціальних мережах

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно