Які бувають типи квартир на вторинному ринку нерухомості

29 мая 12:22 705 0
Які бувають типи квартир на вторинному ринку нерухомості
Бізнес

Продаж квартир в Одесі на вторинному ринку житла нерозривно пов'язана з великою кількістю нюансів. Варто пам'ятати, що покупка вторинного житла може бути вкрай ризикованою, адже продавець може промовчати про безліч особливостей, які розкриються вже в ході проживання. Зробити вибір більш виваженим буде значно простіше, якщо відразу визначитися з тим, яким має бути тип підходящої квартири. До слова, купити квартиру з ремонтом в Одесі можна, скориставшись ресурсом Дом.ріа.

Умовний поділ квартир вторинного ринку на класи

У сфері продажу нерухомості давно існують оптимальні способи характеризувати той чи інший кластер квартир. Умовно житло вторинного ринку можна розділити на наступні класи:

  • початковий;
  • середній;
  • високий.

На потрапляння в ту чи іншу категорію впливають такі особливості, як матеріал будинку, площа квартири, висота стель і інші параметри, що безпосередньо впливають на комфорт при проживанні. Кожен з класів характеризується наступними особливостями:

  1. Початковий. Першим рівнем даної класифікації є малогабаритні забудови минулого століття. До таких можна віднести хрущовки і малосімейки. Характеризуються обмеженою площею, відсутністю ліфта і / або сміттєпроводу, іноді мають суміжними кімнатами.
  2. Середній. До середнього класу належить житло, розташоване в високих забудовах - від 9 до 16 поверхів в будинку. Часто мають високі стелі до 3-х метрів, та балкон, замінений просторою лоджією.
  3. Високий. Характерними особливостями вторинних квартир високого класу є відсутність суміжних кімнат і велика площа. Сьогодні до даної підкатегорії також відносять старі квартири великих габаритів, що зазнали реконструкції.

Де найкраще вибрати квартиру на вторинному ринку

У питаннях вибору хорошого житла на вторинному ринку слід звертатися до спеціальних інтернет-ресурсів, так званих агрегаторів оголошень. Скориставшись гнучкою системою фільтрів, можна без зусиль підібрати квартиру з усіма додатковими параметрами. Одним з популярних ресурсів для цих завдань є Дом.ріа.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно