Як правильно обрати жіноче пальто (на правах реклами)

30 октября 03:11 824 0
Як правильно обрати жіноче пальто (на правах реклами)
Місто

За вікном вже далеко не рання осінь, а це означає лише одне: любительки виглядати елегантно і жіночно вже розчохлили свої пальто і радують око оточуючих. Але що, якщо у вас все ще немає пальто? Магазин Bolf в цьому сезоні головний упор зробив як раз на осінню колекцію жіночого пальто. Різні види фасонів, кольорів, розміри і матеріали - все це ви знайдете на сайті інтернет-магазину.

Як правильно обирати жіноче пальто?
Правильно обране жіноче пальто - це пальто, яке не втратить свою актуальність ще кілька сезонів; яке ідеально підкреслить всі принади вашої фігури; яке сховає ваші недоліки, якщо вони є; і яке додасть вам впевненості, витонченості, жіночності і таємничості.

Найголовнішим і першочерговим завданням є вибір фасону. Який залежить виключно від типу вашої фігури. Саме тому не поспішайте брати актуальну, популярну модель пальто - воно може не просто не підійти вам, а навпаки - візуально погіршити вашу фігуру. Всі дівчата мають різну статуру - від цього ми і буде відштовхуватися.


Вибір жіночого пальто за типом фігури

Почнемо з типажу, для якого максимально просто підібрати пальто. Йдеться про пісочний годинник. Тут підійде практично будь-який варіант. Але все ж, оскільки ви є володаркою настільки розкішної фігури, то користуйтеся цим - фасони, які йдуть з поясами або трапецієподібні моделі відмінно підкреслять всі ваші принади.

Інші ж типи фігур починають вимагати до себе більш обережного підходу. «Трикутник» характеризується вузькими плечима і широкими стегнами. З цього випливає, що пальто має виправити диспропорцію. Зробити це досить просто: вибір повинен лягти на користь речей з об'ємною, широкою верхньою частиною і довжиною до колін. Рукава-фонтани або наявність нагрудних кишень зіграє вам на користь у даному випадку.

«Перевернутий трикутник» говорить нам рівно про протилежне підходи - забуваємо про об'ємний верх і робимо акцент на широку поперекову частину. Складчасті моделі пальто, розклешені донизу, або наявність все тих же кишень, але вже в поперековій частині - все це допоможе домогтися відмінного результату.

Представниці силуету з однаковим розміром плечей і стегон повинні задуматися над придбанням пальто А-подібної форми. Відносно довжини якихось строгих обмежень немає.
Якщо вам підходить пальто з расклешеною або складчастою нижньою частиною, завищеною талією і це все супроводжують спокійні, непомітні відтінки, то мова йде про дівчат з помітним животиком. Така фігура називається «яблуко». Консервативне, нейтральне пальто і наявність отложного коміра в даному випадку строго заборонені.


Які матеріали використовуються в жіночому пальто?

Крім фасону і розміру, дуже важливо розбиратися в матеріалах, що використовують для пальто. Знаючи властивості найпопулярніших з них, ви легко зрозумієте, як дане пальто поведе себе в певних умовах, і які тактильні відчуття воно викличе у вас.

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно