До Чорноморська їде цирк-шапіто "ОРБІТА"

06 июля 08:48 786 0
До Чорноморська їде цирк-шапіто "ОРБІТА"
Анонси та оголошення

Дитячі посмішки та радісний сміх - те, заради чого зараз наші захисники боронять кордони України. Тому новина про те, що пересувні цирки в країні продовжують працювати, а один з них завітає і до Чорноморська, не може не тішити.

З 19 по 23 липня цирк-шапіто "ОРБІТА" презентує в нашому місті нову двогодинну шоу-виставу для дітей та дорослих! Під куполом вас зустрічатимуть артисти усіх циркових жанрів: акробати, жонглери, еквілібристи, повітряні гімнасти. Яскраві емоції подарує світлове шоу та шоу мильних бульбашок, а також веселі жарти від клоунського дуету Леона та Кнопи.

У програмі цирку "Орбіта" немає тварин - колектив ще з 2010 року не використовує їхню працю у своїй роботі. Тож тепер програма цирку - це шоу нового покоління, де вишукані номери та складна акробатика створюють відчуття справжнього свята та високопрофесійної майстерності.

Цирковий шатер буде розташований у прибережній зоні на парквоці в районі КНС (Пляжна, 2). П'ять вечірніх вистав з середи 19 липня по неділю 23 липня - час, коли спека спадає, а морські краєвиди лишаються привабливими попри всі ознаки війни.

До речі, кожен охоче може перевірити удачу та взяти участь у розіграші безкоштовних квитків на сторінці цирку у Facebook

Завітайте до цирку, подаруйте собі та дітям дві години сміху та гарного настрою, аби з новими силами працювати на нашу перемогу, підтримувати один одного та донатити на армію!

КОЛИ: 19-23 липня, 19.00

ДЕ: вул. Пляжна, 2 (парковка біля КНС)

СКІЛЬКИ: вартість квитків 150-350 грн (діти до 4х років безкоштовно без місця)

Каса попереднього продажу квитків почне роботу з 8 липня на площі біля ТРЦ "Нептун", а з 9 липня - перед Палацом спорту "Юність".

Читайте нас в Twitter та Telegram, підписуйтесь на сторінку в Instagram та дізнавайтесь новини першими

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно