Чи співпадуть думки чорноморців і "слуг народу": завтра депутатська комісія визначить почесних громадян Чорноморська

07 апреля 06:02 1041 0
Чи співпадуть думки чорноморців і "слуг народу": завтра депутатська комісія визначить почесних громадян Чорноморська
Місто

Завтра в Чорноморську відбудеться засідання комісії, яка визначить, хто найбільш гідний звання "Почесний громадянин Чорноморська"

На розгляд комісії винесено 12 кандидатур

Цього року чорноморці з небувалою активністю обговорювали тих, хто, на їхню думку, найбільш гідний цього звання або навпаки. У соціальних мережах провели кілька видів опитувань, в яких взяли участь близько 2000 осіб

Варто відзначити, що четвірка лідерів (а саме стільки кандидатів можуть отримати звання цього року) в опитуваннях різних соціальних мереж залишилася незмінною. Найбільше голосів чорноморці віддали поету і журналісту Ірині Василенко, з якою місто прощалося в січні 2021 року, і Віталію Шуму, який назавжди залишився 30-річним воїном, загиблим в зоні АТО. Третє і четверте місце в опитуваннях розділили тренер з пляжного волейболу Василина Дедкова і колишній міський голова Валерій Хмельнюк.

При цьому пальців на одній руці вистачило б, що порахувати голоси, віддані депутату міськради Юрію Бузьку, начальнику профспілки порту Сергію Бризгалову і президенту ІВТ Салману Янду - народна любов, можливо, у них ще попереду.

Але остаточне рішення, на жаль, буде не за городянами, а за міським головою Василем Гуляєвим, секретарем міськради Олегом Поліщуком і головами депутатських фракцій Юрієм Бузьком, Андрієм Левченко, Тетяною Шишкановою, Катериною Чегаринською, Лідією Запорожченко і Олексієм Довганем. Перший інформаційний портал Чорноморська сподівається, що вищеназвані "слуги народу" при прийнятті рішення врахують думку тих, хто наділив їх такими повноваженнями

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно