Авторська піца: ви конструюєте, Domino`s готує

15 января 08:43 1217 0
Авторська піца: ви конструюєте, Domino`s готує
Туризм

У меню ресторанів Domino`s Pizza 22 найменування смачних піц з соусами. Насправді варіантів більше: три різних розміру, стандартне і тонке тісто, бортики з сиром Філадельфія і хот догами.

Домінос не обмежує фантазію піца-гурманів - прямо на сайті кожен клієнт легко створить авторську комбінацію. Доставка піци в Одесі за 30 хвилин можлива для будь-яких варіантів - рецептів ресторану і авторських експериментів.

Як зібрати смачну піцу за допомогою конструктора на сайті?

Базова комплектація і варіанти начинки

У початковій комбінації є моцарелла і фірмовий томатний соус Домінос. Розмір коржа - маленький, середній або великий і товщину тесту ви підберете після вибору інгредієнтів. Додаткові елементи начинки ви можете додати в одинарному, подвійному, потрійний порції.

Далі збираєте свій варіант піци:

  • сири - пармезан, фета, бергадер блю, чеддер і додаткова порція (або дві) моцарели;
  • м'ясо: тонкі скибочки бекону, баварські ковбаски, пепероні, шинка, курка, фрикадельки, білі ковбаски, тунець;
  • овочі - помідори звичайні і черрі, кукурудза, перець халапеньо, гриби, оливки, цибуля, мариновані огірочки, ананас, шпинат, болгарський перець, гірчиця;
  • соуси - Альфредо, часниковий, барбекю каррі, подвійна порція фірмового Домінос;
  • додатковий соус як декор піци.

Піца-гурмани додають подвійні порції сиру, перець халапеньо, помідори, шинку, бекон або гриби. Шляхетний бергадер блю підкреслить тунець і білі ковбаски. Чеддер і пармезан в поєднанні з помідорами і шпинатом - ідеальний варіант для сніданку.

Після підбору інгредієнтів вибираєте розмір і товщину коржа і начинку бортиків. Ви відразу бачите кінцеву вагу піци, можете вибрати кількість порцій за кількістю членів сім'ї, гостей або колег. Ціна автоматично змінюється, ви бачите вартість свого шедевра.

Готовий варіант піци або індивідуальна рецептура?

Рецептура враховує гармонійні смаки, поєднання різних елементів, ніжні, гострі і солодкі ноти. Всі ресторанні варіанти прораховані за складом жирів, вуглеводів, білків і калорійності, ці дані є на сайті. Експериментальна піца - це завжди ризик помилитися в гармонійності комбінації смаків. Зате ви точно не оберете інгредієнти-алергени і підберете улюблені смаки.

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини