Зниклу Аліну Ліщук більше тижня шукають в Чорноморську і Одесі: що відомо на сьогодні

08 июня 02:09 2703 0
Зниклу Аліну Ліщук більше тижня шукають в Чорноморську і Одесі: що відомо на сьогодні
Місто

Практично вся Одеська область підключилася до пошуків 20-річної Аліни Ліщук, яка 31 травня рано вранці поїхала з Чорноморська до Одеси і з того часу не виходить на зв'язок. Вже більше тижня всі відділення Нацполіціі проводять оперативну роботу, але, на жаль, ніяких значних даних про місцезнаходженням дівчини не відомо.

Як розповіла мама Аліни, дівчина ночувала у бабусі, яка мешкає в Чорноморську, і о 6:30 поїхала на 25-й маршрутці на навчання. Камери зовнішнього спостереження зафіксували, що біля ж/д вокзалу дівчина вийшла з маршрутки.

«Аліна навчається в харчовій академії, але оскільки займається підробітками, то не часто відвідує пари. Тому педагоги не відразу почали шукати і ніякої інформації нам дати не могли. Поліція і пошукові групи обдзвонили всіх знайомих і друзів, а й у них доньки не було», - пояснила Оксана Ліщук.

За словами матері, ніщо не віщувало біди, зникла дівчина не планувала йти з дому і не була в конфліктних відносинах з близькими.

Перший інформаційний портал закликає всіх, хто міг бачити в останній тиждень Аліну Ліщук, повідомити на номер 102 або на телефон Оксани Ліщук (мама) - 096 361 23 43. З Чорноморська дівчина виїхала в темно-сірій сукні з довгим рукавом, чорно-білих кросівках і з червоною сумкою спортивного стилю. У неї довге каштанове волосся, карі очі, зріст 155 см.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно