Все добре, а буде ще краще: мер Чорноморська прозвітував про діяльність за рік

06 ноября 11:02 844 0
Все добре, а буде ще краще: мер Чорноморська прозвітував про діяльність за рік
Місто

У п'ятницю, 5 листопада, у дворі будинків на Парковій відбулася зустріч міського голови Чорноморська Василя Гуляєва із мешканцями округу. На ній мер прозвітував про свою роботу за рік.

Враховуючи, що час звіту було підібрано напрочуд невдало - 15:00 робочого дня, переважну частину слухачів склали пенсіонери та особисте оточення самого мера. Депутати від інших округів і так званих опозиційних сил також не вважали за потрібне бути присутніми.

З першого дня своєї каденції Василь Гуляєв здобув славу “міцного господарника”, який власноруч перевіряє горища та підвали, оперативно реагує на скарги городян, якщо тече дах, та щедро пригощає на міських святах домашньою їжею. Це амплуа дуже сподобалося людям, і мер від нього відмовлятися не збирається.

На зустрічі з чорноморцями Василь Олександрович розповів про стримані тарифи на опалення, прокладання 11 кілометрів нового кабелю, щоб улітку не відключали світло, заміну вікон у під'їздах та ефективні методи боротьби з кавуновими відходами у сміттєвих контейнерах.

"Також ми розглядаємо можливість у майбутньому проводити ярмарки вихідного дня. Це означає, що проїзд для машин на пр-ті Миру від Шкільного провулка до 1 Травня перекриватиметься. Але не подумайте, що це буде базар – у жодному разі! Хтось робить якісь вироби, хтось добре малює, може шиє, вирощує фрукти – все це виноситиметься та організовуватиметься такий ярмарок. Звісно, ​​все це буде зі сценою, буде яскраво та весело”, - розповів міський голова.


Найбільшу активність виявили мешканки багатостраждального 13-го мікрорайону, у яких захмарні ціни на світло та тепло, а також інші напасті недобудованих, але зданих в експлуатацію багатоповерхівок.

Також у мера поцікавились щодо доцільності будівництва нового кафе Макдональдс, коли в місті десятки незавершених та десятиліттями обгороджених парканами будівель, але він визнав, що тут він безсилий перед законодавством. Сама перспектива зведення ресторану швидкого харчування викликала захоплення у пенсіонерів, які, за їхніми словами, все одно в тому районі не бувають, а онуки дуже хочуть.

Загалом розмова Гуляєва з виборцями пройшла у позитивному руслі, і залишав він двір під гучні оплески мешканців Паркової.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно