Весняний призов в армію через карантин перенесли на літо

15 апреля 02:34 383 0
Весняний призов в армію через карантин перенесли на літо
Офіційна інформація

Сьогодні Кабінет міністрів України прийняв рішення про те, що весняний призов на військову строкову службу в армію буде перенесено на місяць. Таким чином хлопців Чорноморська, які знаходяться в призовному віці від 18 до 27 років, просять приготуватися до отримання повісток не в квітні-травні, як завжди, а в травні-червні 2020 року.

У самому військкоматі нашого міста таке рішення уряду пояснюють банальною турботою про здоров'я громадян в умовах карантину.

"У нашій військовій службі, як ви розумієте, істотних змін через карантин немає: комісаріат продовжує роботу, все посадові чини знаходяться на службі. Але призовний сезон - це велике скупчення людей в кабінетах, в коридорах черги, адже з призовниками, як правило, приходять їх мами, дівчата, дружини. Для карантину це нікуди не годиться", - пояснює начальник відділу забезпечення Чорноморського військового комісаріату Сергій Майковський.

Також він додав, що, незважаючи на перенесення весняного призову, молоді люди не повинні розслаблятися, а берегти себе, дотримуватися карантину і пам'ятати, що вони - головна опора і захист України.

"Важливо відзначити, що строковики, які вже пройшли військову службу, повернуться додому згідно графіку, тому армійські частини трохи розвантажаться, не дозволяючи пандемії поширитися. А вже через місяць, коли зовсім потеплішає, ми впевнені, карантин закінчиться, небезпека зараження мине, і продовжиться нормальний порядок життя, як на службі, так і в мирному житті ", - робить висновок офіцер.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини