У неділю в Чорноморську відбудеться перший рольовий квест

30 июля 07:49 209 0
У неділю в Чорноморську відбудеться перший рольовий квест
Анонси та оголошення

Цієї неділі, 4 серпня, в Чорноморську відбудеться цікавий захід, який дозволить весело провести час всією сім'єю або дружньою компанією. Це перша рольова гра, який організовує event-студія "Є ідея".

"Відмінність від всіх попередніх квестів в нашому місті - це те, що кожна окрема група не просто проходить від точки А до точки Б в порядку спортивно-ігрової програми, а "проживає" окрему історію зі своїми атрибутами, специфічним одягом і звичаями, - розповів ідейний натхненник чорноморської квест-історії Микола Журенко. - У нас вже готові історії для десяти команд-учасниць, проте якщо хтось вже раніше брав участь в рольовому квесті або хоче творчо себе проявити, ми готові дослухатися і до нових ідей ".

Так, для того, щоб отримати особливі враження від серпневого вечора без необхідності виїжджати за межі Чорноморська, необхідно заздалегідь пройти реєстрацію самому або для вже готової команди. У кожній команді має бути чотири гравці (це обов'язкова умова), вік учасників - від 12 років.

За участь в першому рольовому квесті конкретна сума оплати не передбачена. Цього разу заплановано так зване free donation - пожертвування для подальшого розвитку квест-історій в Чорноморську, "ваш дар за наш дар вам")

Коли: 4 серпня о 17:00

Де: профілакторій "Чайка" (перший схил)

Участь: free donation

Реєструйтеся і запрошуйте друзів, активний і корисне дозвілля - це найкращий привід зібратися разом!

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини