У мене і в моєї команди є мета: Ігор Лубківський відповів на питання шкільних лідерів

06 марта 02:09 667 0
У мене і в моєї команди є мета: Ігор Лубківський відповів на питання шкільних лідерів
Місто

3 березня лідери шкільного самоврядування зустрілися з заступником мера Чорноморська Ігорем Лубківським, який курирує сфери медицини, освіти, спорту і соціальної політики.

Ігор Лубківський став черговим гостем зустрічі "100 питань гостю", який проводить Школа лідерів Чорноморська. Гостями попередніх зустрічей були міський голова Валерій Хмельнюк, колишній начальник відділу освіти Валерій Кушнір, колишній заступник мера Юрій Крук і директор «Лабораторного центру МОЗ на водному транспорті» Микола Голубятников.

Організатори, а також вчителі зізналися, що були приємно здивовані особистісним зростанням заступника мера, порівнюючи його колишню риторику і вміння триматися на публіці.

А школярі розповіли, що зібрати інформацію про гостя було досить складно, адже він не зареєстрований в соціальних мережах. "Ми навіть нічого не знали про його сім'ю", - поділилися діти.

Але, як розповів сам гість, не зважаючи на напружений графік, вихідні він завжди проводить з дружиною і дитиною.

"Я починаю працювати о 8 ранку, а повертатися з роботи іноді можу і після опівночі. Але жодної відпустки або вихідного ми не проводили окремо. Це, можна сказати, сімейна традиція", - розповів Ігор Лубківський.

На питання про те, чи вважає гість себе успішною людиною, чиновник відповів, що домігся успіху, але в майбутньому у нього і у його команди є цілі.

Школярі також зробили відеоролик, у якому попросили колег Ігоря Лубківського описати його трьома словами.

"Він людина дуже харизматична, владна і сильна", - описала колегу керуюча справами міськради Наталія Кушніренко.

"Коли я зіткнулася з ним як з заступником мера і моїм куратором в соціальній сфері, мені здалося, що він людина молода і ще не дуже розбирається в цьому питанні. Зараз Ігор Анатолійович увійшов в курс справ і володіє інформацією більш-менш в кожній області, яку він курирує", - розповіла начальник управління соціальної політики Тетяна Прищепа.

Про плани на крісло мера діти цього разу не питали. Найчастіше звучали питання про школи, безпеку в місті, громадський транспорт. Школярі оцінили почуття гумору чиновника і відзначили, що зустріч їм дійсно сподобалася.


Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно