У Чорноморську злодій зазіхнув на стару смердючу трубу каналізації

19 января 11:07 592 0
У Чорноморську злодій зазіхнув на стару смердючу трубу каналізації
Місто

У ніч на 18 січня невідомий зловмисник пробрався на територію підвалу багатоквартирного будинку на Парусній, 16 і зрізав цілих 8 метрів діючої каналізаційної труби. Оскільки в зазначеному будинку системи водовідведення не змінювалися з часів будівництва, то уявити стан металевої конструкції нескладно.

Тим не менш, злодій не погребував вмістом старої іржавої труби, а через кілька годин після того, як мешканці будинку почали відчувати нестерпний запах, вони звернулися до МУЖКГ.

“Наш сантехнік застав шокуючу картину: нечистоти з усього під'їзду лилися просто у підвал, частину приміщення затопило. Для нашого міста це прецедент, раніше місто масово страждало від крадіжки ліфтових котушок або телефонних кабелів. Але щоб дістатися труби діючої каналізації, це навіть незрозуміло, які якості треба мати”, - розповіли в комунальному підприємстві.

Разом із представниками МУЖКГ на місце інциденту прибула поліція, яка склала протокол про крадіжку загальнобудинкового майна. Зараз зловмисника шукають по гарячих слідах, попутно з'ясовуючи, який приймальний пункт готовий прийняти шматок металу в такому стані.

“Ми провели роботи із заміни труби на пластмасову, продезінфікували підвальне приміщення, замінили замки. Серед чорноморців з'явилися домисли, що зламати трубу міг і сам мешканець вказаного будинку, щоб спровокувати МУЖКГ на реконструкцію. Однак, це виключено. Наші сантехніки щороку проводять заміни каналізаційних систем багатоквартирних будинків на балансі міста, тому в цьому випадку досить просто почекати, а не створювати проблеми та незручності собі та сусідам”, - зауважив заступник начальника МУЖКГ Дмитро Кришмар.

Перший інформаційний портал сподівається, що казусне правопорушення у нашому місті не стане прикладом для наслідування у любителів поживитися за чужий рахунок. А також хочеться побажати чорноморським правоохоронцям знайти злодія, щоб йому не вдалося вийти "сухим із води", як навряд чи вдалося вийти чистим із злощасного підвалу після крадіжки.

Читайте нас в Twitter і Telegram, підписуйтесь на Instagram та дізнавайтесь новини першими

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини