У Чорноморську від роботи газонокосилки постраждала автівка

26 мая 10:29 1228 0
У Чорноморську від роботи газонокосилки постраждала автівка
Місто

Каміння, що вилетіло з-під працюючої газонокосарки, розтрощило вікно автівки, що проїжджала поруч. У МУЖКГ Чорноморська відшкодували вартість скла. Але не всю

У понеділок, 24 травня, під час покосу трави на вулиці 1 Травня каміння відлетіло від газонокосарки і, розбивши бокове скло, влетіло в салон машини, що їхала вулицею. У салоні знаходилися мешканка Чорноморська з дитиною. На щастя, постраждало лише переднє скло машини.

"Їхала не поспішаючи додому і, не доїхавши до будинку буквально два квартали, я отримую такий собі сюрприз. Під час руху на дорозі в мене відлетів камінь, через зустрічну смугу і прямо мені в салон. На щастя, обійшлося просто розбитим склом, яке посипалося на мене, як сніг взимку! І я не постраждала, лише пару подряпинами на ліктях. Але якби це каміння відлетіло в заднє скло, де сиділа дитина? І якби вікно було відчинене? Від такої сили результат міг би бути зовсім іншим ", - переконана водій машини Юлія Сусло-Додонова.

На місце події приїхало керівництво ЖЕКу №4 і компенсувало 100 доларів на заміну скла.

"На скло треба чекати 5 днів з Польщі, і всі ці дні пересуватися на таксі, адже у мене 2 дітей (8 років і 2,5 року), а це для мене дуже проблематично і через гроші, і за часом, - каже Юлія. - Але найголовніше, що і інші жителі міста від такої ситуації не захищені ".

Відзначимо, що косіння трави в Чорноморську вже неодноразово ставало темою для збурень жителів міста, проте комунальні служби міста свято вірять в необхідність викосити траву буквально під корінь. Бажання попрацювати газонокосаркою доходить до абсурду - комунальники косять траву навіть там, де її немає.

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно