У Чорноморську скоєно черговий напад на храм Православної церкви України

21 августа 03:07 1455 0
У Чорноморську скоєно черговий напад на храм Православної церкви України
Місто

18 серпня 2020 року у Чорноморську вкотре скоєно напад на Свято-Миколаївський храм Православної Церкви України. Про це повідомили представники ГФ "Патруль громадської безпеки"

Цього разу у приміщенні церкви було знову побито вікна. На місці події знайдена загублена сумка зловмисників-втікачів. За особистими речами працівниками поліції встановлено осіб, які скоїли правопорушення.

"Весь патріотичний рух міста, ветерани, волонтери беруть під особистий контроль розслідування данної справи!" - наголосив очільник "Патрулю" Петро Канар'ян.

Представники громадянського суспільства міста та парафіяни Свято-Миколаівського храму звернулися до начальника Чорноморського відділення поліції Євгена Орлова, в якому наголосили, що вбачають у системних нападах саме на цей храм спрямовану умисну агресію в бік Православної церкви України.

Нагадаємо, що Свято-Миколаївський храм Православної Церкви України будується у Чорноморську за власні кошти самих парафіян і є єдиною церквою у місті, не підпорядкованою Московському патріархату

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно