У Чорноморську почалися зйомки екшн-серіалу на воді

04 июня 07:38 1084 0
У Чорноморську почалися зйомки екшн-серіалу на воді
Місто

3 червня у Чорноморську розпочалися зйомки унікального 20-серійного україномовного екшн-серіалу на воді для каналу ICTV «Морська поліція. Чорноморськ».

Київська знімальна команда Mamas Film Production приїхала до Чорноморська ще в середині травня і більше двох тижнів провела в підготовці — облаштовувала локації до зйомок, орендувала спецтехніку и підбирала потрібний реквізіт. Велика частина зйомок буде проходити у відкритому морі, за 3 кілометри від берега. Для таких експедицій підготували катери и отримали спеціальні дозволи.

За інформацією творців серіалу, вперше в історії українського кіновиробництва команда виходить у відкрите море, щоб зняти серіал про пригоди патрульних поліцейських на воді. У іронічному екшн-детективі покажуть погоні на катерах, стрибки в воду, занурення з водолазами і перестрілки в стилі ескобар.

“Це перші масштабні зйомки серіалу на воді в Україні. Сміливий, іронічний, жаркий проєкт. На глядачів чекає прекрасний морський коктейль з екшену, гумору і південного колориту. І щоб його створити, наша команда зважилася на складні технологічні зйомки, з трюками і погонями у відкритому морі. Для українського серіального виробництва усе це в новинку”, – розповідає креативна продюсерка ICTV Надія Шмельова.

У центрі сюжету – пригоди на роботі і особисте життя трьох абсолютно різних поліцейських морського патруля: совісного, але конфліктного капітана Кепа, ерудованого добряка лейтенанта Єгорки і сержанта Сержика – експресивного, веселого одесита.

Героїв відповідно зіграють Дмитро Сова, Григорій Бакланов і Юрій Дяк

“Ми хочемо подарувати глядачеві атракціон вражень, легкість і радість від перегляду. Коли він увімкне телевізор і побачить наш серіал, йому обов’язково захочеться на море. Відчути запах акацій і морського припливу, від душі посміятися і зателефонувати своїм друзям, щоб разом провести час. Адже наш серіал також про те, наскільки важлива дружба і якою вона має бути. Наші герої, як три мушкетери, – пліч-о-пліч ідуть на справу, завжди готові виручити і, звичайно ж, добре пожартувати один над одним”, – каже режисер Дмитро Андріянов.

Події серіала розгортаються у Чорноморську, а знімальні павільйони вже облаштували офіційною символікою нашого міста — прапором та гербом. Назву міста навіть вирішили внести до назви серіалу.

«Чорноморськ – морські ворота країни, державний кордон, і вихід в акваторію відбувається під суворим контролем. Тому зйомки проходять у тісній взаємодії з владою міста Чорноморська і прикордонниками. Крім цього, ми сильно залежимо від погоди. Штормове попередження може кардинально змінити наші плани. Так море стало нашим головним героєм!» – ділиться Надія Шмельова.

Перед початком роботи вся команда пройшла інструктаж поведінки на воді. Також через складність зйомок щодня на майданчику будуть присутні рятувальники.

Нагадаємо, що у групі в Viber щодня виставляють повідомлення про пошук акторів масовки.


За матеріалами ICTV

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно