У Чорноморську депутати і патріоти підняли Державний Прапор

23 августа 11:14 508 0
У Чорноморську депутати і патріоти підняли Державний Прапор
Місто

Сьогодні, 23 серпня, в Чорноморську пройшов урочистий захід, присвячений Дню Державного Прапора.

Представники міської влади, волонтери, ветерани війни на Донбасі і прості городяни зібралися з самого ранку під стінами муніципалітету, щоб пройти центральними вулицями зі 100-метровим прапором.

Ця традиція з'явилася в нашому місті в 2014 році, але на відміну від попередніх років офіційна хода і патріотичний марш громадських організацій більше не проводяться окремо. Новообраний мер Василь Гуляєв зумів об'єднати представників найсуперечливіших поглядів і непримиренних розбіжностей.

Серед учасників були депутати і «ОПЗЖ», і «Європейської солідарності». У неповному складі були присутні члени «Розумної сили», а також всього один депутат від «Довіряй ділам» Олександр Патрік. Не вистачало на церемонії обранців громади від партії «Шарія», а також переважної більшості «Слуг народу».

Разом з міським головою честь підняття національного стяга на флагшток дісталася і учасниці Олімпійських ігор Аніті Серьогіній.

«Цей прапор - символ нашої незалежності і свободи, ми ним пишаємося і хочеться, щоб і ми були його гідні», - зауважив Гуляєв.

На цьому урочиста частина не закінчилася і пройшло вручення нагород учасникам російсько-української війни. Серед нагороджених Володимир Барбул, Геннадій Дашко, Олексій Коршунов і інші. В цей же день чорноморські захисники отримували державні нагороди і в Києві. Саме ці жителі Чорноморська показали приклад того, що український прапор вартий не лише поваги, але і особистої відваги, готовності відстоювати його перш ніж особисті інтереси.

Перший інформаційний портал вітає жителів і гостей Чорноморська з Днем Прапора та нагадує, що завтра відбудеться святкування 30-річчя Незалежності нашої країни!

Читайте нас в Twitter і Telegram, підписуйтесь на Instagram та дізнавайтесь новини першими

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини