Сказали "так": в Чорноморську в День закоханих шлюби укладали до півночі

19 февраля 10:39 499 0
Сказали "так": в Чорноморську в День закоханих шлюби укладали до півночі
Місто

В цьому році 14 лютого, в День закоханих, жителі Чорноморська могли не лише освідчитися в своїх почуттях, а й зареєструвати їх офіційно без довідок, черг і часу на перевірку.

Чорноморський міський відділ державної реєстрації актів став одним з трьох учасників акції «Любов поза часом - 2020». Відділення працювало з 9 ранку до півночі.

Аншлагу цього дня в нашому маленькому місті не було - шлюб зареєстрували 10 закоханих пар. Однак це все ж таки більше, ніж в так звану "дзеркальну" дату - 02.02.2020 - коли сім'ю вирішили створити всього три пари.

Сім з десяти пар усвідомлено підійшли до вибору дати, заздалегідь записавшись на реєстрацію саме в День закоханих.

А ось три пари скористалися шансом укласти шлюб за добу.

"Чекати 9 років, а організувати все за 40 хвилин, - поділився своєю радістю тепер уже молодий супруг Юрій. - З соцмереж дізнався про таку "акцію", зрозумів, що не треба чекати, писати тисячі заяв, збирати мільйон паперів. Раз - і все вирішено. Єдине - в РАГСі запитали, чи не буде проти наречена). У мене було 40 хвилин на все - зустріти дружину, зробити пропозицію, вибрати обручки, переодягнутися - навіть встигли перевести дух перед таким важливим моментом ".

Для церемонії в кабінеті начальника відділу Ірини Демчук організували невелику фотозону. Замість гучного Маршу Мендельсона - тиха музика з телефону, кілька приємних фраз і фотографій на пам'ять. Таким став цей день для 20 закоханих чорноморців.

Ну а Перший інформаційний бажає їм пронести свої почуття через все життя, даруючи один одному любов, тепло і несподівані приємні моменти


Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно