Широка Масляна: де і як відсвяткувати в Чорноморську

28 февраля 04:02 415 0
Широка Масляна: де і як відсвяткувати в Чорноморську
Місто

Добігає кінця Масляний тиждень. І якщо перші п'ять днів жителі Чорноморська відзначали Масляну в родинному колі, то в ці вихідні у нас є шанс відсвяткувати її весело і смачно на міських святах.

У суботу, 29 лютого, об 11.00 на майданчику біля дитячо-юнацької спортивної школи (так званий Модуль) можна буде не тільки скуштувати млинців, а й приготувати їх самостійно під веселу концертну програму

О 12.00 біля Палацу спорту "Юність" розпочнеться благодійний ярмарок-фестиваль, приурочений до Масниці і Міжнародного дня боротьби з наркотиками. У фестивалі братимуть участь вихованці недільних шкіл храмів Чорноморська і найближчих сіл, хорові колективи та вокалісти, громадські організації, спортсмени та творча молодь

"Крук - дітям друг" - під таким веселим девізом в неділю, 1 березня, об 11.00 в Спасо-Преображенському храмі (вул. Праці, 14) завершиться Широка Масляна. Тут також обіцяють ярмарок, майстер-класи для дітей і арм-реслінг для дорослих. Ну і куди ж без конкурсу млинців! А ось у чому буде конкурс - чий млинець найсмачніший або хто найбільше з'їсть - ви зможете дізнатися, лише завітавши на свято.

Якщо ж вам потрібен зайвий привід вибратися з міста, то Масляна в Нью-Васюках ідеально для цього підходить. 1 березня з 11.00 тут для вас відкриється святкова село з традиційними забавами, конкурсами, лотереями і обов'язковим спаленням опудала зими.

Перший інформаційний портал запрошує всіх традиційно смачно і весело відзначити завершення масляного тижня

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно