"Roshen" і "солодкі" бренди зі Львова запустили доставку Новою поштою

21 апреля 03:04 1513 0
"Roshen" і "солодкі" бренди зі Львова запустили доставку Новою поштою
Бізнес

Монобрендові магазини, продукцію яких не завжди можна купити в магазинах Чорноморська, відкрили доставку Україною. Тепер замовити рошенівський зефір або шоколад з Львівської майстерні шоколаду можна на будь-яке відділення Нової пошти.

Улюблені солодощі з магазинів Roshen тепер можна замовити в онлайн-магазині. "Нова пошта" доставить продукцію в будь-який куточок України. Мінімальна сума замовлення - 300 грн. Але торти і тістечка поштою не відправляють.

Сайт "Майстерні карамелі" пропонує знижки до -20% на солодощі на період карантину. Вартість доставки на склад "Нової пошти" від 25 грн, доставка протягом 2-4 днів.

З 17 березня "Львівська майстерня шоколаду" в Одесі закрилася на карантин, але замовити шоколадні ласощі тепер теж можна онлайн. В інтернет-магазині зменшили ціни на символічні 36,6% на частину шоколадних наборів і цукерок. Вашу покупку упакують і доставлять додому, в офіс або в відділення Нової пошти.


Перший інформаційний портал нагадує про необхідність дотримуватися карантину. Тіште себе приємними сюрпризами, займайтеся спортом і не забувайте - яким буде наше літо, залежить тільки від нас.

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини