Передвиборна боротьба в розпалі: на сайті петицій закликають відправити у відставку віце-мера Чорноморська

10 июня 02:15 579 0
Передвиборна боротьба в розпалі: на сайті петицій закликають відправити у відставку віце-мера Чорноморська
Місто

Не встигли ще українці розібратися з виходом з карантину, як їм вже потихеньку закидають "приманку" з обіцянок і переваг потенційних кандидатів на місцевих виборах, які пройдуть восени.

В Чорноморську політична ситуація розвивається не менш гостро, ніж в великих містах, адже навіть ті, хто не користується інтернетом, завдяки численним білбордам, газетам і оновленому телеканалу ІТ-3 вже знайомі з особами, які в перспективі стануть претендентами на головні посади в міській раді.

І оскільки фактично передвиборча гонка вже почалася, а здорова конкуренція завжди в пошані, проти одного з найяскравіших представників політичного бомонду Чорноморська, заступника міського голови Ігоря Лубківського створили петицію з вимогою відправити його у відставку.

Варто відзначити, що петиція заснована на тих же вимогах, що і збір підписів і заява за фактом порушення карантину під патронатом Лубківського,

"У квітні 2020 року, в центрі нашого міста, стався інцидент - Благодійний фонд "Здоров'я Чорноморська", нехтуючи карантинними заходами в країні, організував публічну акцію з роздачі захисних масок, яка через нетривалий проміжок часу, перетворилася в справжню акцію безумства. Виникла реальна загроза поширення небезпечного захворювання серед найвразливішої ​​групи населення - літніх людей. Фактично в центрі міста був створений осередок можливого зараження великої кількості людей ", - зазначено в тексті петиції, яка створена 9 червня автором під псевдонімом Матвій Алексевич.

Щоб петиція була розглянута міським головою Чорноморська, її повинні підписати не менше 175 жителів міста за 90 днів. Поки ж ніхто з чорноморців не наважився поставити своє ім'я під зазначеними вимогами.

У свою чергу, нагадаємо, що в Чорноморську існує ще одна петиція, яку жителі міста підписують в надії, що тут не побудують черговий зерноперевалочного комплекс, який погіршить екологічну ситуацію у місті з сумнівною компенсацією у вигляді податків, що надходять до міського бюджету.


Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно