Нове керівництво і ребрендінг ІТ-3: друге народження місцевого телеканалу

19 мая 05:44 1120 0
Нове керівництво і ребрендінг ІТ-3: друге народження місцевого телеканалу
Місто

Муніципальний телеканал "ІТ-3", що досі працював за стандартами 90-х років, нарешті отримав друге життя. У єдиного телеканалу в Чорноморську з'явилося нове керівництво, нові співробітники, нова апаратура, новий логотип і нові ідеї.

ТОВ ТРК "IT-3" було створено в 1995 році. 25 років телеканалом керував його незмінний директор Михайло Фоменко, він же - співвласник каналу. Йому належать 0,44%.

Як і раніше, 50% каналу належить міській раді, 47,8% - судноремонтному заводу. Решта 1,7% у ПАТ «ІВТ».

Зараз же пост директора зайняла журналіст і піарник Галина Стрішна. А щоб вивести канал на новий рівень, головним редактором запропонували стати журналісту і креативному директору одного з маркетингових агенств Києва Тимофію Львутіну.

"Коли ми прийшли сюди місяць тому, все було дуже сумно. Уявіть, що нам потрібно з "Москвича" зробити "Мерседес". Але ми поставили собі завдання і працюємо над ними. З трьох співробітників телеканалу штат виріс до 12. Тепер у нас є нова студія, нове обладнання, ми переходимо в HD формат. Ми також запустимо нові телепередачі власного виробництва. ІТ-3 буде дійсно соціальним телебаченням про чорноморців і для чорноморців ", - розповів головний редактор каналу Тимофій Львутін.

За перший місяць роботи нової команди в соціальній мережі каналу, крім інформаційних, з'явилися й сюжети про цікавих жителів нашого міста.

Крім цього, канал представив нове лого у вигляді трьох червоних символів ІТ3.

"Прямі лінії говорять про чітку етики журналістів нашого телеканалу. Червоний колір - про принциповість і об'єктивність", - прокоментувала новий логотип директор каналу Галина Стрешній-Виговська.

Нагадаємо, що раніше політикою каналу було передбачено висвітлювати лише "перемоги" міської влади, через що депутати партії "Відродження" не раз пропонували позбавити канал фінансування і скаржилися на відмову керівництва телерадіокомпанії транслювати виступи їхнього лідера. Депутат міськради Андрій Левченко навіть зголосився викупити частку статутного капіталу ТОВ ТРК «ІТ-3».

Якою ж буде редакційна політика каналу за нинішньої політичної ситуації в місті, покаже час.

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно