Над пляжем Чорноморська знову майорітиме «Блакитний прапор»

13 мая 07:07 960 0
Над пляжем Чорноморська знову майорітиме «Блакитний прапор»
Місто

За старою доброю традицією міський пляж Чорноморська знову удостоєний престижної премії «Блакитний прапор», на честь чого 31 травня пройде урочиста церемонія його підняття.

З 10:00 в будівлі міськради на пр-ті Миру, 33 усі причетні до облаштування берегової зони для відпочинку відзвітують про роботу, проведену в підготовчий період. Вже об 11:00 учасники заходу перемістяться на майданчик біля Приморських сходів, де знаменитий символ буде піднято на флагшток.

До хвилюючої церемонії залучені сам міський голова Василь Гуляєв, начальники відділу житлово-комунального господарства Сергій Миза і культури Юлія Крістанова, екологи, депутати і співробітники різних комунальних галузей.

Тим часом у самих жителів Чорноморська наявність "Блакитного прапора" і реальний стан справ на пляжі багато сезонів поспіль викликає когнітивний дисонанс і гострі обговорення. Причинами невідповідності світовим стандартам чорноморці називають відсутність безкоштовних туалетів на території узбережжя, зграї бродячих собак на піску, сумнівні відходи, що викидаються портом і новими готелями, а також величезну кількість підприємців, які заполонили центральний пляж шезлонгами, наметами, батутами та іншими бізнес-об'єктами .

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно