На стіні п'ятиповерхівки створюють мурал "Серце Чорноморська"

13 октября 11:38 1042 0
На стіні п'ятиповерхівки створюють мурал "Серце Чорноморська"
Місто

Минув рік, і на перехресті Данченка- проспект Миру відновили роботи з нового арт-об'єкту - муралу "Серце Чорноморська"

Готувати стіну для муралу почали ще в серпні минулого року. Тоді місто виділило 150 тисяч гривень на те, щоб прогрунтувати і зашпаклювати стіну будинку. Витрати на створення муралу і роботу техніки запропонував взяти на себе директор судноремонтного заводу, депутат міськради, а тепер і кандидат на пост міського голови Михайло Дудніков.

Величезний мурал займатиме всі чотири поверхи будинку на проспекті Миру, 8, на перехресті з вулицею Данченка.

Арт-об'єкт створює відома художниця-мураліст Анастасія Білоус, яка подарувала нашому місту вже дві роботи - величезний мурал "Спорт і море" на стіні готелю "Elite tennis club" і портрет французького бульдога Нюші на стіні однієї з дев'ятиповерхівок в центрі міста.

"Для муралу позує місцева дівчинка. Вона стоїть на планеті з табличкою Чорноморськ на тлі красивого зоряного неба, поруч витають інші планети - міста Одеса, Київ. Дівчинка тримає в руках хромове серце, в якому відображаються колони в Приморському парку та море", - розповіла задумку картини художниця.

Закінчити роботу над муралом планують вже за 5-7 днів, таким чином до виборів його представлять городянам. Радує, що в міру наближення виборів у кандидатів раптом знаходяться гроші на мурали, тротуари і навіть на передвиборні концерти в період адаптивного карантину.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно