«Лубковський повернувся!»: у мера Чорноморська стало на одного зама більше

11 марта 04:42 1260 0
«Лубковський повернувся!»: у мера Чорноморська стало на одного зама більше
Місто

Днями в соціальних мережах на сторінках міського голови Чорноморська Василя Гуляєва з'явилися фото з ревізій муніципальної поліклініки спільно з раніше знятим з посади заступником мера Ігорем Лубковським. Зауважимо, що «святе місце пустим не буває», і практично відразу після інциденту на місце Лубковського взяли Олександра Васильєва.

З огляду на те, що раніше повідомлялося про судовий позов, де сам Лубківський і його «товариші по нещастю» оскаржили своє незаконне звільнення, напрошується думка, що Феміда зайняла сторону чиновників.

Перший інформаційний портал вирішив особисто звернутися до Ігоря Анатолійовича, щоб не задовольнятися чутками, і знайшов його на колишньому місці - в тому ж кабінеті, де він і працював до вище згаданих подій.

«Я повернувся не тому, що таке рішення прийняв суд, а тому що не був звільнений, - зауважив заступник міського голови. - Просто весь цей час був на лікарняному, а потім кілька днів перебував у відпустці. Вже з 9 березня я повернувся до роботи і відразу приступив до прямих обов'язків».

Яке саме захворювання розвинулося у Ігоря Лубковського на нервовому грунті після скандальної сесії, що йому довелося бути відсутнім більше двох місяців, чиновник вважав за краще не розголошувати. Зате він зауважив, що образ на депутатський корпус і оточення мера Василя Гуляєва у нього немає, кулуарні інтриги його не хвилюють, а він готовий і далі виконувати свої професійні функції.

«Мій напрямок це що? Спорт, охорона здоров'я і шкільна освіта. Зараз я стурбований третьою хвилею коронавірусу, в зв'язку з чим вже на найближчій техногенної комісії ми піднімемо питання про позапланові канікули. У мене немає часу з'ясовувати, хто правий, хто винний, цим займаються наші юристи в суді », - зауважив Лубковський, додавши, що і з боку мера не відчуває неприязні або тиску.

На питання журналіста, чи радий він після довгої відсутності повернутися на колишнє робоче місце, віце-мер замість відповіді обрав навмисну ​​скромність.

«Так це моя робота. А радіти моєму поверненню чи ні, нехай вирішує громада», - сміється Ігор Анатолійович.

Перший інформаційний портал надає жителям Чорноморська самим визначитися, які емоції викликає повернення блудного заступника, але в світлі безпрецедентного бедламу в міськраді, хочеться вірити, що стара когорта політиків втихомирить і дасть хороший приклад новій.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно