Легка атлетика. Перемоги чорноморських спортсменів на чемпіонаті України

30 января 09:51 918 0
Легка атлетика. Перемоги чорноморських спортсменів на чемпіонаті України
Спорт

Днями у Сумах відбувся чемпіонат України з легкої атлетики в закритому приміщенні серед юніорів. Спортсмени з Чорноморська показали чудові результати.

Дві бронзові нагороди чемпіонату України завоював 17-річний Нікіта Стаднюк. Вихованець Сергія Полінкова та Олександра Стаднюка завоював медалі в стрибках в довжину (7 м 03 см) та в потрійному стрибку (14 м 60 см).

Як відзначив тренер, в стрибках в довжину Нікіта покращив свій особистий рекорд на 21 см, а в потрійному – «розраховували на більш високий результат, але завадила травма, яку він отримав у другій спробі» (норматив на Євро-U18 в цьому виді складає 15 м 05 см)

4-е місце у стрибках в довжину отримав Віктор Яненко, що покращив свій результат на цілих 50 см, стрибнувши на 6 м 99 см. Щоб потрапити на чемпіонат Європи (U-18), йому не вистачило 6 см. Але у Віктора буде така можливість на юнацькому чемпіонаті України, який відбудеться в Сумах 6-8 лютого.

На відкритті чемпіонату України серед юніорів 19-річний легкоатлет Владислав Шепелєв отримав посвідчення майстра спорту України. Нагадаємо, що на початку 2021го Владислав став срібним призером XXVІ відкритих змагань з легкої атлетики в приміщенні «Різдвяні старти», а наразі він бере участь у командному чемпіонаті України.

Перший інформаційний портал вітає наших хлопців, їх тренерів та всіх вболівальників. Бажаємо всім яскравого та переможного спортивного сезону!

За матеріалами НОК України в Одеській області

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно