Ювілейний листопад: своє 5-річчя відзначає Патруль громадської безпеки

14 ноября 08:55 424 0
Ювілейний листопад: своє 5-річчя відзначає Патруль громадської безпеки
Місто

13 листопада виповнилося п'ять років патріотам і захисникам Чорноморська - ГФ «Патруль громадської безпеки». До лав формування входять активісти Євромайдану, учасники АТО, волонтери і просто відповідальні хлопці.

«Звичайно, наша організація з'явилася не в кращі для України часи, - ділиться голова організації Петро Канарьян. - Тоді ще в Іллічівську існувала реальна загроза сепаратизму і розгулу злочинності. Ми не мали наміру після подій в Криму і Донбасі сидіти склавши руки. Тоді ми з хлопцями ще в невеликому складі зареєструвалися в міськраді і почали патрулювати вулиці міста в нічну пору».

Так, пролітали дні, місяці і роки. Як в будь-якій сім'ї, всередині колективу виникали перипетії і розбіжності. Деякі учасники залишали формування, але набагато більше членів «Патруля» можуть розповісти про свій розвиток, досягнення і майбутні проекти.

«Моє найбільше досягнення - це зібрана команда сміливих і відповідальних людей, які готові прийти на допомогу 24/7, - продовжує Петро. - Іноді я сам дивуюся: «Як?» Як без зарплати, будь-якого фінансування, особливих перспектив зросла організована, професійна і вже офіційна «Муніципальна Поліція»? На сьогодні нас вже більше 50 чоловік, і я впевнений, що незабаром приєднатися до нас буде не просто добровільним бажанням, але і привілеєм ».

Канарьян визнає, що, незважаючи, на демократію всередині організації, в ній жорстко присікаються антиукраїнські погляди, а також підтримка партій типу «Опозиційного платформа - За життя».

«А такі і самі у нас не приживуться, - сміється голова ГО. - Адже ми постійно беремо участь в патріотичних заходах, ніяких політичних транспарантів не визнаємо, крім державного жовто-блакитного прапора»

Перший інформаційний портал вітає хлопців з ГФ «Патруль громадської безпеки», дякує їм від імені своїх читачів за спокій і безтурботність міського життя, а також бажає реалізації всіх задуманих проектів як в рамках Чорноморська, так і національної діяльності!

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини