Ярмарок вакансій в Чорноморську: більшість від ІСРЗ, жодної від КП «Аквапарк»

29 марта 01:59 613 0
Ярмарок вакансій в Чорноморську: більшість  від ІСРЗ, жодної від КП «Аквапарк»
Місто

В Чорноморську в пʼятницю, 29 березня, пройшов ярмарок вакансій, який зібрав всіх цілеспрямованих мешканців в єдиному місці - виставковій залі музею ім. О. Білого.

Подія стала справжнім ажіотажем: за словами співробітників музею, жодне відкриття виставки картин не бачило такої кількості людей.

Прибув на місце і мер Василь Гуляєв, а також представники обласного та міського центру зайнятості. Василь Олександрович перебував в піднесеному настрої, привітав всіх учасників ярмарку та побажав работодавцям та претендентам знайти один одного.

«І звісно я бажаю не тільки всім знайти місце роботи, але й місце, де за неї будуть платити гроші», - весело звернувся до присутніх міський голова.

Що стосується ринку праці, то в нашому місті він доволі різноманітний. 37 підприємців запропонували містянам понад 200 вакансій. Абсолютна більшість за судноремонтним заводом (СРЗ) - вони мають 33 вакантних місця. На жаль, найменше із року в рік пропозицій у КП «Аквапарк» - за майже 15 років свого існування в розважальному підприємстві ніхто не працює, окрім директора, да й того нещодавно змінили. Сподіваємось, під новим керівником ситуація зміниться на краще!

Робота чекає на всіх: наразі Чорноморськ переживає кадровий голод. Але навіть якщо ви не знаєте, ким хочете стати, або у вас немає відповідної освіти - через центр зайнятості ви можете обговорити можливість проходження відповідного навчання абсолютно безкоштовно. Від електромеханіка до манікюрниці, від водія БТР до пекаря в "Сільпо".

«Ми, як організатори ярмарку, дуже задоволені такою кількістю людей, що наші чорноморці мають зацікавленність працювати в рідному місті, що ті підприємства, які ще минулого року були змушені закритись, в цьому відкривають свої двері і приймають новий персонал! Дуже сподіваємось на позитивний результат, на важливі знайомства, корисне спілкування для всіх, хто сьогодні присутній. А оскільки ринок праці - процес живий і постійно змінюється, ми готові проводити такі заходи частіше, ніж раз на рік, тож заходьте!», - резюмувала начальниця Чорноморського центра зайнятості Ірина Островська.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно