Фотограф з Чорноморська створила серію портретів дівчат з інтернату

22 февраля 02:39 773 0
Фотограф з Чорноморська створила серію портретів дівчат з інтернату
Місто

Фотограф з Чорноморська Аріна Амірасланова стала волонтером благодійної акції та створила прекрасні портрети вихованок інтернату для дітей з особливостями розвитку.

Святкову фотосесію провели в інтернаті на День закоханих, 14 лютого.

Ідея благодійної фотосесії дівчат з особливостями розвитку об'єднала фотографів, візажистів, волонтерів. А одесити спеціально для цієї фотосесії підібрали більше 50 суконь, а також прикраси та косметику для дівчат.

У фотосесії взяли участь 25 моделей, як зовсім юних, так і дорослих, адже в силу своїх особливостей жінки залишаються жити в інтернаті і досягнувши повноліття

"Все це для того, щоб дівчатка відчули себе принцесами. В процесі роботи я захоплювалася кожною дівчинкою, дівчиною і жінкою. Вони найчесніші і щирі. У них немає масок, які притаманні нашому суспільству. Ці дівчатка, як окремі планети, і кожна з них унікальна! Мені їх дуже хочеться вберегти від усього, але я розумію, що потрібно їх знайомити з нашим суспільством", - поділилася Аріна.

Благодійний проект одеситки Алли Омельченко надихнув чорноморського фотографа, і тепер Аріна Амірасланова планує зробити казкову фотосесію для діток з інвалідністю в Чорноморську.

Читайте нас в Twitter і Telegram, підписуйтесь на Instagram і дізнавайтеся новини першими

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно