Фокстрот запрошує на знижки до 55% та дарує мільйон кешбеку

28 января 02:42 893 0
Фокстрот запрошує на знижки до 55% та дарує мільйон кешбеку
Бізнес

З нагоди святкового відкриття магазину, яке триватиме з 27 по 30 січня, магазин підготував знижки на низку акційних товарів, бонуси за покупки та безкоштовну доставку день-у-день.

Великий асортимент побутової техніки та електроніки, сучасних гаджетів та аксесуарів для дому та дозвілля на торговій площі понад 600 квадратних метрів пропонує всеукраїнська мережа Фокстрот. Нещодавно магазин цього бренду у Чорноморську відкрився на другому поверсі ТРЦ «Нептун», а у найближчий вікенд святкує цей привід гучно та яскраво.

У центральній частині магазину облаштували сервісний хаб, де можна перевірити та сплатити покупку, оформити товар у кредит, скористатися додатковими сервісами, а також – забрати інтернет-замовлення з foxtrot.ua.

Виділяє цей Фокстрот – величезний вибір побутової техніки та електроніки, сучасних гаджетів та традиційних товарів для дому. Представлено продукцію ТМ Apple, Samsung, LG, Kenwood, DeLonghi, Siemens, Polaris, Rowenta, Sony, Gorenje, Bosch, Logitech, Xiaomi та багато інших відомих брендів. Можна сказати, це єдиний магазин у місті, де представлений такий асортимент, який задовольнить будь-якого покупця.

Важлива професійна складова: високу якість обслуговування забезпечить найсильніша команда експертів у своїй справі.

Що ж саме можна придбати за вигідною ціною? Приміром, блендер DELFA DEK-8000 – за 699 ​​грн, що на 300 грн менше від звичайної ціни, гриль TEFAL OptiGrill+ GC706D34 представлений зі знижкою 35% і його ціна на цей вікенд – 4199 грн. Також унікальні ціни тільки для гостей нового магазину в Чорноморську виставлені на низку телевізорів, смартфонів, кавових машин, холодильників, пралок тощо.

Тому варто поспішити, щоб придбати те, що потрібно, і те, про що навіть не мріяли.

Як відомо, мережа Фокстрот – один із найбільших українських продавців техніки та електроніки, що налічує 168 магазинів у 90 куточках країни та інтернет-платформу foxtrot.ua. У 2019 році компанія оголосила про комплексне перезавантаження бренду. Ритейлер пропонує покупцям сучасну кешбек-програму, а також гарантує захист ціни за програмою Найс Прайс.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно

Схожі новини