Чорноморські школярі стали учасниками рекорду України

09 мая 06:00 343 0
Чорноморські школярі стали учасниками рекорду України
Місто

Сьогодні школярі Чорноморська взяли участь у встановленні рекорду України у Всеукраїнській шкільній лізі "Quiz Діти" від видавництва "Країна Мрій". Офіційні представники Книги рекордів України зафіксували рекорд - одночасно в онлайн-грі взяли участь 1170 команд з 23 областей України, а це понад 7000 школярів.

Журналісти Першого інформаційного долучилися до веселого дійства разом з командами 3-А класу Чорноморського ліцею №2. З міркувань безпеки гра проходила у сховищі не лише для чорноморських школярів, проте це дало можливість дітям і дорослим почуватися спокійно і впевнено.

Цього дня можна було б встановити ще чимало рекордів: і понад 7000 одночасно піднятих рук, і понад 7000 одночасно пролунавших імен, і надзвичайна дитяча обізнаність щодо рідної країни.

Не кожен дорослий з такою легкістю і швидкістю вказав би на автора слів гімну України, назвав відомих особистостей на купюрах, зорієнтувався у корисних копалинах та географічних об'єктах. Напевно, що цей потяг до знань та вражаючий запал діти перейняли від своєї вчительки Світлани Осколкової, чиї очі горіли азартом не менш за дитячі.

Тож вітаємо всіх чорноморських школярів, їхнів вчителів та батьків, що стали сьогодні маленькою частинкою великої події, продемонстрували не лише єдність, а й неабиякі знання!

Читайте нас в Twitter та Telegram, підписуйтесь на сторінку в Instagram та дізнавайтесь новини першими

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно