Чорноморськ вшанує пам'ять своїх загиблих земляків

27 августа 04:08 615 0
Чорноморськ вшанує пам'ять своїх загиблих земляків
Анонси та оголошення

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Разом з українцями усього світу Чорноморськ в цей день вшановуватиме пам'ять своїх загиблих земляків.

О 09:45 в парку Праці біля пам’ятного знаку «Полеглим за Батьківщину» відбудеться вшанування пам’яті загиблих та церемонія покладання квітів.

Рівно о 10:00 розпочнеться загальнонаціональна хвилина мовчання, до якої варто приєднатися всім містянам. На знак вшанування пам’яті захисників України на цей час зупиниться робота в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, рух громадського та приватного транспорту, з подаванням відповідних звукових сигналів.

До того ж керівники підприємств, установ і організацій мають прослідкувати за тим, що державні прапори України на адміністративних будівлях, житлових будинках і спеціально обладнаних місцях мають бути приспущені, а проведення розважальних заходів обмежене.

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно