Бути чи не бути "Макдональдсу": в Чорноморську оголосили громадські слухання

21 июля 01:25 1035 0
Бути чи не бути "Макдональдсу": в Чорноморську оголосили громадські слухання
Місто

У п'ятницю, 23 липня, пройдуть громадські слухання для обговорення з громадою Чорноморська переваг будівництва ресторану швидкого харчування "Макдональдс", популярного в усьому світі. Засідання відбудеться о 11:00 в актовій залі міської ради за адресою пр-т Миру, 33.

Незважаючи на те, що гучний резонанс з будівництвом "Мака" в сквері на перетині пр-ту Миру, вулиць Лазурна і Спортивна ось уже кілька місяців як затих, градоначальники часу дарма не втрачали. На сьогодні вже розроблено детальний проект, згідно з яким для жителів 5-го мікрорайону змінять транспортну розв'язку, побудують додаткові паркомісця, розіб'ють зелену зону для відпочинку, ну і власне сам заклад, ймовірно, під франшизою американської компанії. Проте досі ніхто з представників інвесторів не надав договору зі всесвітньо відомою мережею, а назва марки "Макдональдс" не прописано в жодному з публічних документів.

Втім, розробник проекту - ФОП Світлана Миколаївна Гордійчук, зареєстроване в смт Овідіополь - підтвердила журналісту Першого інформаційного порталу, що уповноважена зводити таку масштабну ініціативу в Чорноморську.

Цікаво, що вказане ФОП зареєстровано всього три місяці тому, тобто якраз після сенсаційної заяви депутата від фракції "Слуга народу" Олени Шоларь про притягнення до нашого міста інвестицій від компанії "Макдональдс".

Чим саме новостворений ФОП з Овідіополя встиг за короткий час заслужити таку довіру, і за яким принципом представники американської компанії в Україні відбирають проектувальників, сама Світлана Миколаївна не встигла відповісти через нібито поганий мобільний зв'язок.

Тому єдиний шанс розібратися, що насправді ховається під багатообіцяючим проектом, у жителів Чорноморська є лише за особистою участю в громадських слуханнях.

Перший інформаційний портал закликає всіх небайдужих до долі Чорноморська виділити час і проявити здорову цікавість. Адже коли ще перспективи такої великої корпорації як "Макдональдс" будуть залежати від нашого з вами схвалення?

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно