Безконтактна доставка: в Чорноморську з'явилися вуличні поштомати "Нової пошти"

09 ноября 07:34 1285 0
Безконтактна доставка: в Чорноморську з'явилися вуличні поштомати "Нової пошти"
Місто

Встановлення поштоматів компанії "Нова пошта" біля магазинів АТБ дійшла і до Чорноморська. У місті з'явилися перші поштомати нового формату, в яких відсутні дисплеї, на яких потрібно вводити код, а ячейки відкриваються за допомогою мобільного додатку "Нової пошти".

Нагадаємо, з понеділка Чорноморськ знаходиться в червоній зоні, а поштомат - це безпечний спосіб отримати посилку, бо не вимагає контакту з людьми. У нього можна замовити посилки вагою до 30 кг і оголошеною вартістю не більше 6000 грн. Максимальні габарити відправлення - 40х62х28 см.

Поштомати працюють цілодобово, одже тепер клієнти можуть отримувати свої відправлення в будь-який зручний для них час. Коли замовлення прибуде у поштомат, клієнт отримає повідомлення, далі йому потрібно підійти з телефоном до поштомату і натиснути кнопку «відкрити ячейку» в мобільному додатку.

Як це працює?

· При оформленні доставки вибираєте зручний для вас поштомат

· Як тільки посилка потрапляє в поштомат - ви отримуєте SMS з кодом для відкриття ячейки

· Вводите код на екрані поштомата

· Забираєте замовлення

Фірмові поштомати встановили поруч з магазинами АТБ. У компанії пояснили, що вибрали магазини мережі АТБ, адже вони буквально на кожному кроці. До кінця року "Нова пошта" планує масштабувати проект і встановити поштомати по всій мережі магазинів АТБ.

Якщо з якихось причин одержувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на 5-й день воно буде переміщене в найближче відділення "Нової пошти", де безкоштовно буде зберігатися 7 днів. Додаткових оплат при цьому немає.


Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно