Без мас-маркет брендів та зон відпочинку: ТРЦ “Нептун” відкрився у тестовому режимі

04 декабря 08:58 2729 0
Без мас-маркет брендів та зон відпочинку: ТРЦ “Нептун” відкрився у тестовому режимі
Місто

3 грудня у Чорноморську у тестовому режимі запрацював торговий центр “Нептун”. Вже у першу годину роботи подивитися на перший у місті ТРЦ на місці старого кінотеатру прийшли сотні чорноморців.

Попри мрії городян, із нових магазинів у ТРЦ хіба що супермаркет преміум-класу “Santim”, який зайняв велику частину першого поверху.

Незважаючи на те, що на етапі проектування будівлі архітектор консультувався з мас-маркет брендами, які орендують приміщення в одеському “Сіті центрі”, до нашого ТРЦ ці бренди так і не заїхали. Усі орендарі, крім одного магазину одягу (MaNeKen), переїхали або з універмагу (дитячий одяг, іграшки, посуд, парфумерія), або з центральної вулиці міста ("Цитрус", "Фокстрот", аптека).

У центрі досить тісного ТРЦ встановили ескалатори (перші у місті!) та ліфт. А ось замість автоматичних дверей при вході встановили двері-вертушку, що ускладнює вхід покупцям із дитячими візками або людям з інвалідністю. До речі, ближче до вечора ці двері вже вимкнули.

Поруч є запасні вхідні двері, але без сторонньої допомоги людям на візках потрапити всередину буде проблематично. Втім, автор проекту ТРЦ Кирило Циганков обіцяв, що для маломобільних покупців буде окремий зовнішній ліфт на третій поверх.

Лавок на території ТРЦ немає, але оскільки сам молл дуже маленький, втомитися від багатогодинного шопінгу ви не встигнете. Обійти не більше дюжини магазинів ви встигнете хвилин за сорок. А ось місця для вбиралень не пошкодували. На другому поверсі розмістили жіночий, чоловічий та інклюзивний санвузли.

Відкриття третього, найочікуванішого поверху для чорноморців, де буде кінотеатр, дитяча кімната та кілька кафе, відбудеться у суботу, 18 грудня.

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно