Аніта Серьогіна оголосила про завершення спортивної кар'єри

08 августа 05:52 630 0
Аніта Серьогіна оголосила про завершення спортивної кар'єри
Місто

5 серпня одна з найяскравіших зірок українського карате і наша беззаперечна чорноморська зірка Аніта Серьогіна повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі про завершення активної спортивної кар’єри.

"Радісно завершую шлях спортсмена, але точно знаю, що попереду на мене чекає не менш чудова кар'єра тренера," - написала Аніта.

Аніта Серьогіна – без перебільшення, легендарна, культова постать в українському карате. Вона не просто одна з найтитулованіших наших каратистів, саме вона назавжди увійшла в історію, ставши першою українською призеркою великого дорослого чемпіонату (срібна медаль чемпіонату Європи 2012, Тенеріфе) та першою українською чемпіонкою Європи (2013, Будапешт).

Вона перемагала на Всесвітніх та Європейських іграх, на чемпіонатах Європи, брала медалі на чемпіонатах світу, очолювала рейтинг WKF у категорії куміте -61 кг.

А юні чорноморські каратисти знають Аніту як спокійну і привітну тренерку, яка водночас є надзвичайно дисциплінованою та відповідальною. Чорноморці пишаються її здобутками та вдячні за кожну перемогу, коли український прапор здіймався над татамі, а український гімн лунав на весь світ.

Щиро бажаємо Аніті нових успіхів, нових мрій, нових досягнень під мирним небом нашої країни!

Читайте нас в Twitter та Telegram, підписуйтесь на сторінку в Instagram та дізнавайтесь новини першими

За матеріалами Ukrainian Karate Federation

Купити дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно