Весілля мера, вакцинація і нові фотозони: чим запам'яталося літо 2021у Чорноморську

04 сентября 12:18 1338 0
Весілля мера, вакцинація і нові фотозони: чим запам'яталося літо 2021у Чорноморську
Місто

Після 15 місяців карантину літо 2021 стало віддушиною. Відкрилися кафе і ресторани, статистика захворюваності падала, а кількість вакцинованих чорноморців хоч потроху, але зростала.

За літо в Чорноморську вакцинувалися більше 8 тисяч жителів, що, як і раніше, становить невеликий відсоток від населення. Для вакцинації були доступні АстраЗенека, Коронавак, Модерна і Пфайзер.

Після перерви в Чорноморську знову пройшов парад випускників з нововведеннями, а в конкурс на кращий випускний танець внесли певні зміни.

Все літо мер Чорноморська безперервно відкривав нові арт-об'єкти, перевіряв підвали, залазив у каналізацію і навіть на дах міського музею. Результат такої "не мерської" роботи іноді був миттєвий - підвали прибирали від мотлоху, сміття частіше вивозили і навіть лагодили роками забуті дороги у дворах. Але ось звільнити пляж від незаконно встановлених батутів міській владі так і не вдалося.

Яскравим на події цього літа виявилося і особисте життя міського голови. 1 липня 2021 року, після 8 років шлюбу, мер Чорноморська зіграв весілля на березі моря. Фотографіями зі своєї річниці в соцмережах поділилася дружина мера Олена Гуляєва.

8 років тому пара просто розписалася, а відсвяткувати річницю у весільному стилі - з гостями, ведучим, тортом і весільними сукнями - подружжя вирішило в річницю розпису. Всипали дорогу пелюстками троянд перед виходом нареченої три дочки Гуляєва

Місцем проведення весілля обрали апарт-готель "Посейдон", який знаходиться на узбережжі в селі Бурлача Балка. Обидві весільні сукні для нареченої пошила місцевий дизайнер, весільний торт приготувала також місцевий кондитер.

Цього літа в Чорноморську остаточно закрився один з найвідоміших ресторанів, зате з'явилася міжнародна мережа піцерій Dominos.

А в червні на площі біля Палацу спорту встановили великий екран, на якому все місто вболівало за збірну команду України на Євро 2020.

Культурне життя міста, на відміну від нічного, було різноманітним і насиченим. У Приморському парку проходили безкоштовні уроки сальси, в музеї відкривалися нові виставки всеукраїнського масштабу, а до Палацу культури з гастролями знову приїжджали українські театри.

Ще однією особливістю літа 2021 стала установка нових арт-об'єктів, як вдалих, так і не особливо популярних фотозон. Габіон з рапанів з написом "Я люблю Чорноморськ", "королівський" трон, пам'ятник таксисту, світлові конструкції - чорноморці не встигали стежити за польотом фантазії і щедрістю місцевих дарувальників. Мабуть, єдиною конструкцією, яка полюбилася і жителям, і гостям міста стали гойдалки в морі, також встановлені підприємцем, який побажав залишитися неназваним

Там же, поруч з Приморськими сходами, цього року нарешті запрацювала і частина готелю на березі моря Reikartz Мірамар. За це літо 2200 осіб зняли номери в готелі, а денний абонемент на відпочинок біля готелю придбали в рази більше чорноморців і відпочивальників.

Перший інформаційний портал щиро бажає чорноморцям справжнього оксамитового сезону - теплого, яскравого і насиченого. І нагадує, що перше осіннє міське свято з оновленою програмою вже зовсім скоро

Фото на прев'ю Дмитро Ангелов

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно