Хроніки COVID, новий рентген і "казковий кредит": в мережі з'явилося нове відеозвернення мера Чорноморська

18 марта 06:26 1203 0
Хроніки COVID, новий рентген і "казковий кредит": в мережі з'явилося нове відеозвернення мера Чорноморська
Місто

Міський голова Чорноморська Василь Гуляєв записав чергове відеозвернення для городян про ситуацію з коронавірусом в місті. Кілька разів підкресливши, що не має наміру нікого лякати і сіяти паніку, мер в той же час зауважив, що ситуація досить складна. Лікарняні ліжка під ковідку практично заповнені, витрати кисню зросли у кілька разів, а рентген в міській поліклініці не впорався з різким збільшенням потоку відвідувачів і зламався.

У п'ятницю вже традиційно відбудеться комісія з надзвичайних ситуацій, на якій, за словами мера, швидше за все буде прийнято рішення про переведення на дистанційне навчання початкових класів шкіл.

Василь Олександрович закликав городян не ігнорувати заходи безпеки, носити маски, по можливості не відвідувати місця скупчення людей, підкресливши, що мало не головна мета чорноморців - не упустити курортний сезон, що наближається.

Наостанок міський голова з інтригуючою усмішкою пообіцяв не лише новий рентген, але і захоплюючу історію "про казковий кредит", яку він повідає вже завтра

Донати на дрони для ЗСУ
НЕМАЄ КОМЕНТАРІВ
Для того, щоб залишити коментар, необхідно